Informació legal

 

Sobre la propietat del lloc

 

Aquest lloc web és propietat de Júlia Grabulosa i té per objectiu donar a conèixer el seu treball i els seus serveis com a Psicòloga General Sanitària.

 

Nom: Júlia Grabulosa

 

Núm. de col·legiada: 27511
Direcció: c/ Santa Eugenia, 163 Girona, 17006
Contacte: Per a qualsevol dubte, queixa o suggeriment, si us plau pots contactar mitjançant el formulari d’aquest lloc web o bé per telèfon (Tel. 689 560 113) o hola@juliagrabulosa.com). 

 

Sobre les dades personals i registre d’usuari

 

El lloc web ofereix subscripció al meu butlletí. Les úniques dades sol·licitades són l’email i el teu nom. Les dues dades passen a formar part de la base de dades d’usuaris. Estic compromesa amb el compliment de la normativa de protecció de dades personals i garanteixo el compliment íntegre de les obligacions disposades, així com la implementació de les mesures de seguretat disposades en el Reglament Europeu de Protecció de dades i la normativa espanyola de protecció de dades. Per a més informació, pots consultar la Política de Privacitat. I pots gestionar les teves subscripcions des de qualsevol butlletí, o bé pots sol·licitar els canvis que desitgis omplint aquest formulari o mitjançant el correu hola@juliagrabulosa.com